Duik in de wereld van Graspop

Met Proximus Pickx hoef je geen minuut te missen van de grootste Belgische festivals. Iedereen kent Graspop als een van de belangrijkste festivals van de zomer in België. Graspop, of de Graspop Metal Meeting (GMM), is de place to be voor alle metal en hardrock fans in België en Europa. Om dit topevenement van de Belgische zomer niet te missen kan je terecht bij Proximus Pickx! Hier vind je al het laatste nieuws over het festival in de buurt van Mol en Dessel, maar ook reportages om de geschiedenis van de GMM te herbeleven en vooral om je enkele dagen voor de festiviteiten al goed in te leven in het feest. 

Maar dat is nog niet alles! Ontdek al je favoriete bands in een nieuw licht dankzij exclusieve interviews met artiesten en speciale gasten van Graspop. Kortom, met Pickx stort je je volledig in de wereld van het metalfestival, vanuit je luie zetel of vanop je laptop en je smartphone. Dankzij Proximus Pickx hoef je niets te missen van GMM 2023.

Maar het zou dwaas zijn Proximus Pickx te beperken tot Graspop- en metalfans. Pickx is een hotspot voor alle muziekliefhebbers. Wij verzamelen alles wat je niet mag missen: de laatste aankondigingen, interviews met Belgische en buitenlandse muzikanten, zangers, artiesten, concertagenda's in België en meer. Je bent altijd van alles op de hoogte. Zo kom jij meer te weten over je favoriete artiesten en ontdek je nieuw talent. Dit allemaal dankzij Proximus Pickx. 

Mis geen enkel moment van Graspop en andere Belgische festivals, met Proximus Pickx. Stel je eigen Flex-pakket samen en ontdek de vele festivals, videoclips en alle andere muziekinformatie op Pickx.